Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ηπειρωτική μουσική πανδαισία στο λεκανοπέδιο Αττικής

Σειρά από εκδηλώσεις με ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική θα πραγματοποιηθούν το επόμενο 10ήμερο στο λεκανοπέδιο Αττικής.

18 Ιουνίου σε Γαλάτσι και Λούτσα
Πιο συγκεκριμένα: Στις 18 Ιουνίου ο σύλλογος Ηπειρωτών Γαλατσίου θα πραγματοποιήσει ηπειρώτικη βραδιά στο Άλσος Βεΐκου. Κλαρίνο θα παίξει ο γιος του μεγάλου Πέτρο Λούκα Χαλκιά, Μπάμπης, ενώ θα τραγουδήσει ο Χρήστος Φωτίου.

Το ίδιο βράδυ ο σύλλογος Ηπειρωτών Αρτέμιδας (Λούτσας) διοργανώνει παραδοσιακή βραδιά με τον Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι, ενώ κλαρίνο θα παίζει ο Φιλιππίδης.

23 Ιουνίου στο Χαλάνδρι
Εξάλλου την Τετάρτη 23 Ιουνίου ο σύλλογος Ηπειρωτών Χαλανδρίου θα διοργανώσει παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά στο θέατρο «ΡΕΜΑΤΙΑ». Θα τραγουδήσει ο Βαγγέλης Κώτσιος, ενώ κλαρίνο θα παίξει ο Ηλίας Πλαστήρας.

25-26 Ιουνίου στην Ηλιούπολη
Στις 25 και 26 Ιουνίου ο σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, θα διοργανώσει διήμερο παραδοσιακής μουσικής στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης με το συγκρότημα Λαλητάδες.

26 Ιουνίου στου Ζωγράφου
Τέλος στις 26 Ιουνίου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου ο σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών θα διοργανώσουν ηπειρωτική βραδιά. Θα τραγουδήσει η μεγάλη κυρία του ηπειρωτικού τραγουδιού Φιλιώ Πυργάκη, ενώ κλαρίνο θα παίξουν οι Ναπολέων Δάμος και Παναγιώτης Πλαστήρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: