Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Προτιμάτε Ηπειρώτικα προϊόντα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης για την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου κ. Στράτος Ιωάννου απέστειλε επιστολή προς τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού (Ξενοδόχοι, Ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, ιδιοκτήτες εστιατορίων, κ.α.) ενθαρρύνοντάς τους να επιλέγουν τα Ηπειρώτικα προϊόντα για τις επιχειρήσεις τους. Με αυτό τον τόπο συμβάλλουν τόσο στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, των παραγωγών, κτηνοτρόφων και αλιέων της Ηπείρου, αλλά επίσης αναβαθμίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες που επιλέγουν την Ήπειρο.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής: 

Αγαπητοί Συνεργάτες και Φίλοι

          Όπως όλοι γνωρίζουμε τα Ηπειρώτικα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα και αλιεύματα είναι απαράμιλλης ποιότητας. Τα φρούτα και τα λαχανικά, τα οπωροκηπευτικά,  το λάδι, το κρασί, το τσίπουρο, το μέλι, το γάλα και το τυρί, τα αλλαντικά, τα βότανα, τα ψάρια και τα θαλασσινά και όλα τα προϊόντα της Ηπειρώτικης γης και θάλασσας έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και γεύση. Γι’ αυτό και προτιμώνται στο εξωτερικό και έχουν διεθνή φήμη.
          Προτιμώντας τα Ηπειρώτικα προϊόντα στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό, αφενός δίνουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να γευτούν και να απολαύσουν την ποιότητα των Ηπειρώτικων προϊόντων και αφετέρου βοηθάμε τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς να συνεχίσουν να τα παράγουν. Επιπλέον, βοηθάμε την ελληνική οικονομία, εθνική και τοπική, καθώς τα χρήματα παραμένουν στον τόπο μας, σε μια εποχή ιδιαιτέρως δύσκολη.
          Σας ενθαρρύνω θερμά να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τον Ηπειρώτη παραγωγό, αγοράζοντας τα εξαιρετικά μας προϊόντα, όπως και ο Ηπειρώτης αγρότης και κτηνοτρόφος, και κάθε ένας από εμάς υποστηρίζουμε την Ηπειρώτικη τουριστική επιχείρηση και κάθε Ηπειρώτικη και Ελληνική επιχείρηση.
Για ένα καλύτερο μέλλον, για μας και ιδιαίτερα για τις επόμενες γενιές.


Ο Αντιπεριφερειάρχης
& Θεματικός Υπεύθυνος για την Τουριστική Ανάπτυξη της Ηπείρου


Στράτος Ιωάννου  

Δεν υπάρχουν σχόλια: