Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ηπειρώτικη βραδιά Παρασκευή 11 Μάϊου 19.00 Εκθεσιακό Περιστερίου

Δημόσια · Διοργανωτές: Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος

Ηπειρώτικη βραδιά, με τη κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου, τα χορευτικά της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου, της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών, του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Αττικής και γλέντι, τη Παρασκευή 11 Μαϊου 2018, ώρα 19.00', στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην έκθεση ''Ελλάδος Γεύση''

H Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση", 10 έως και 13-5-2018, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, με περίπτερο και τη διοργάνωση ηπειρώτικης βραδιάς, τη Παρασκευή 11 Μαϊου, ώρα 19.00'.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» επιστρέφει για τρίτη χρονιά, φέτος από τις 10 ως τις 13 Μαΐου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από την προβολή της γαστρονομίας, του τουρισμού & του πολιτισμού της!
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, συμμετέχει στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" και το 2018, όπως και τα 2 προηγούμενα χρόνια, στον εκθεσιακό χώρο Περιστερίου, που θα εγκατασταθούν και εκθέσουν τα προϊόντα τους οι επιχειρήσεις της Ηπείρου και η Περιφέρεια Ηπείρου - Region of Epirus.
Με αυτοτελή παρουσία, περίπτερο και ηπειρώτικη βραδιά, το τετραήμερο, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 10 έως και 13 Μαϊου 2018.
Τα εγκαίνια της ''Ελλάδος Γεύση'' και του περιπτέρου της ΠΣΕ, θα γίνουν τη Πέμπτη 10 Μαϊου, μετά τις 19.00'.
Η Ηπειρώτικη βραδιά θα διοργανωθεί στον περιβάλλοντα χώρο του κτιριακού συγκροτήματος της έκθεσης, τη Παρασκευή 11 Μαϊου, στις 19.00΄. Συμμετέχει η κομπανία του εξαίρετου κλαρινίστα Θοδωρή Γεωργόπουλου, με τον ίδιο στο κλαρίνο, τον Μιχάλη Ζάμπα στο λαούτο και το τραγούδι, τον Παναγιώτη Ξυδέα στο βιολί, τον Σάκη Κάκο στο ντέφι και τους αδελφούς Κωνσταντίνο και Γεώργιο Κόντη στο τραγούδι.
Θα χορέψουν ηπειρώτικους χορούς, η Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου, η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών και ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Αττικής, που θα παρουσιάσει και ένα παραδοσιακό δρώμενο. Και βέβαια θα ακολουθήσει χορός για όλους.
Το εκθεσιακό περίπτερο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, θα συνδράμουν με εκθέματα αντικειμένων της καθημερινότητας και εργασίας των Ηπειρωτών αλλοτινών εποχών και οι: Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Αττικής, Ομοσπονδία Αποδήμων Μουργκάνας, Ένωση Ηπειρωτών Περοστερίου.
Δείτε το trailer της ''Ελλάδος Γεύση 2018''

https://youtu.be/l3HUlQzfc2s